2015. február 15., vasárnap

Thalía dögös szupermodellé avanzsált

Thalía (Forrás: ThaliaSource.net / Mariel Gutierrez)
Ha valaki eddig nem tudta volna, mivel foglalkozik ez a csinos Latina, lassan egyszerűbb lesz azt felsorolni, amivel nem. Bár hazánkban leginkább az 1990-es évek végén és a 2000-es évek elején vetített mexikói telenovellákból vált ismertté, nem árt azért tudni, hogy karrierjét a zenével kezdte: már egy ünnepelt mexikói tinibanda egyik frontleánya volt, amikor 15 éves korában a sorozatproducerek meglátták benne a fantáziát, és utolsó sorozata, a Rosalinda (1999) befejeztével színészi pályafutása gyakorlatilag véget is ért – azóta csak legnagyobb szenvedélyének, a zenének él (de természetesen a család után, ami nála mindennél elsőbbséget élvez).

A források szerint több mint 40 millió albumot adott el világszerte (már amennyire az ilyen adatokban bízni lehet), és azon kevés mexikói előadók közé tartozik, akik gyémántlemezt is kaptak. (Mexikóban ez jelenleg háromszázezer eladott példányt jelent, és a legmagasabb elismerés, amely egy zenésznek járhat egy album eladásaiért – és ha számszakilag nem is tűnne annyira teljesíthetetlennek ez a limit, el kell mondani, hogy nagyjából tízévente mindössze néhány előadónak sikerül csak elérnie.) És nem utolsósorban, az első mexikói énekesnő, akit csillaggal honoráltak a hollywoodi Hírességek sétányán.

A latin popdíva azonban nem csupán énekel, hanem könyveket ír, rádióműsort vezet, nem ismeretlen a divatszakmában, és – mint általában a sztárok – jótékonykodik is; ezenkívül kiváló rajzoló hírében áll. Ám könnyen meglehet, hogy nem is sokoldalúsága vagy kellemes énekhangja kelti fel leginkább az emberek – elsősorban a férfiak – figyelmét, hiszen ha mindez nem lenne elég, még pofátlanul bombázó is, nem is akármilyen, figyelembe véve, hogy kétgyerekes családanya. Adottságaival persze ő maga is tisztában van, amire sokszor provokatív módon rá is játszik – például legújabb lemezének jellemzésénél sem fogta vissza magát azzal a kijelentésével, miszerint az „nagyon szexuális” dalokat tartalmaz.

(Forrás: ThaliaSource.net / Mariel Gutierrez)

S bár ahhoz képest, hogy régebben azt nyilatkozta, nem vállalna el egy olyan sztereotip hollywoodi filmszerepet, amelyben a latinákat jellemzően piros ruhás könnyűvérű nőkként ábrázolják, egészen jól mutatott a kifutón egy ilyen szerelésben azon a jótékonysági divatbemutatón, amellyel a női népességet egyre gyakrabban érintő szívbetegségek megelőzésére kívánták felhívni a figyelmet.

(Forrás: ThaliaSource.net / Mariel Gutierrez)

Az American Heart Association (Amerikai Szívtársaság) Go Red for Women – Red Dress Collection 2015 (’Ölts vöröset a nőkért – Vörösruha-kollekció 2015’) elnevezésű rendezvényén, amely a Mercedes-Benz divathéten kapott helyett a New York-i Lincoln Centerben 2015. február 12-én, Thalía saját kollekcióját mutatta be, melyet a Macy’s áruházlánc forgalmaz. Íme, lehet legeltetni a szemeket, a telhetetlenek pedig még több képet találnak az eseményről a ThaliaSource.net weboldalon.

(Forrás: ThaliaSource.net / Mariel Gutierrez)

Sin comentarios, egyszerűen dögös...

(Forrás: ThaliaSource.net / Mariel Gutierrez)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A hozzászóláshoz regisztráció nem szükséges. Ez esetben kérjük, hogy a névtelenség helyett használj valamilyen becenevet a Név/URL-cím profil kiválasztásával. Tájékoztatunk, hogy a 30 napnál régebbi cikkekhez írt megjegyzések – a spamek kiszűrése érdekében – előzetes jóváhagyás után válnak láthatóvá.