2013. december 5., csütörtök

Thalía csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán

A mexikói sztár egyik legnagyobb gyermekkori álma vált valóra december 5-én helyi idő szerint 11.30 órakor – magyar idő szerint 20.30-kor – Los Angelesben, amikor felavatták csillagát a neves hollywoodi Walk of Fame-en, azaz a Hírességek sétányán. (A csillag egész pontosan a Hollywood Boulevard sugárút 6262. szám alatt, a W Hollywood Hotel előtt kapott helyett.)

A ceremóniát Leron Gubler, a Hollywoodi Kereskedelmi Kamara (Hollywood Chamber of Commerce) elnök-vezérigazgatója vezette. Megnyitója után Tommy Mottola amerikai üzletember – az énekesnő férje – mondott beszédet, akit Mitch O’Farrell, a Los Angeles-i Városi Tanács (Los Angeles City Council) hollywoodi képviselője követett az ünnepelt híresség felszólalása előtt.

Thalía pózol a fotósoknak új csillaga felett (Forrás: NuestraThalía.com)

A pályája korábbi szakaszában telenovellákban világhírűvé vált Thalía a 2514-es számú csillagot kapta zenei munkásságának elismeréseként. Ezzel ő az első mexikói művésznő a zenei kategóriában, aki ebben a magas szintű elismerésben részesült az amerikai város részéről. Az énekesnő világszerte több mint 40 millió albumot adott el.

„Ez a csillag nem csak az enyém, hanem a latin nőké is” – mondta köszönőbeszédében a rendezvényen, amelyben természetesen megemlékezett elhunyt édesanyjáról, illetve férjéről, gyermekeiről és rajongóiról is, valamint köszönetet mondott mindazon munkatársaknak, akik segítették karrierjét. A félórás csillagavató végignézhető az alábbi videón. Az eseményről további képek és videók a NuestraThalía.com weboldalon, valamint az énekesnő hivatalos Facebook-oldalán találhatóak.


Forrás: MTI, YouTube, walkoffame.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A hozzászóláshoz regisztráció nem szükséges. Ez esetben kérjük, hogy a névtelenség helyett használj valamilyen becenevet a Név/URL-cím profil kiválasztásával. Tájékoztatunk, hogy a 30 napnál régebbi cikkekhez írt megjegyzések – a spamek kiszűrése érdekében – előzetes jóváhagyás után válnak láthatóvá.